Krattenwasserij Middelburg

Volledig schone pallets voor bedrijven in Middelburg

CleanWash, volledig schone pallets, ook voor bedrijven in Middelburg. In de krattenwasserij van CleanWash te Hoogeveen worden alle soorten en maten kunststof pallets en kratten grondig en snel gereinigd. De pallets worden uitgebreid gedroogd en daarna uitgebreid gecontroleerd op de reiniging en de droogte door onze kwaliteitscontroleur, hierna worden de kunststofpallets klaar gezet voor het volgende transport. Brandschoon en klaar voor de volgende vracht richting Zeeland en Middelburg.

Pallets brandschoon op transport naar Middelburg

Informeert u hier gerust naar onze gunstige voorwaarden voor het reinigen van uw pallets vanuit Middelburg in onze moderne krattenwasserij in Hoogeveen. Clean Wash is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het wassen van kunststof pallets en kratten, ook voor bedrijven in Middelburg.

Logistieke ondersteuning in Middelburg door CleanWash

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze logistieke ondersteuning. CleanWash werkt al jaren samen met een aantal vaste transporteurs die uw transport naar Middelburg op een efficiënte en vakkundige manier kunnen verzorgen. Clean Wash heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de transport- en foodsector en heeft hierdoor een betrouwbaar netwerk opgebouwd. Wij kunnen u optimaal adviseren over het ideale logistieke traject.