Houtpellets kopen in Hoogeveen

Houtpellets kopen in HoogeveenOp zoek naar houtpellets in Hoogeveen? Dan bent u bij CleanWash aan het juiste adres. Met een pelletkachel wordt uw woning op milieuvriendelijke wijze verwarmd. Voor deze pelletkachels heeft u houtpellets nodig als brandstof. Bij ons kunt u voordelig houtpellets kopen in Hoogeveen. Of u nu één zak wilt kopen, meerdere zakken of een pallet vol, bij CleanWash is het mogelijk.

Wat zijn houtpellets

Pellets zijn kleine samengeperste cilinders van hout. Bij CleanWash verkopen we houtpellets in Hoogeveen. Houtpellets worden gemaakt van afvalhout, zoals houtkrullen en zaagsel en zijn een vorm van vernieuwbare energie. Deze pelletkorrels van hout worden gebruikt om pelletkachels te laten branden. Een pelletkachel lijkt op een houtkachel, maar is voorzien van moderne techniek, welke elektrisch aangestuurd wordt. Met de houtpellets uit Hoogeveen kunt u de pelletkachels veilig, CO2-neutraal en relatief betaalbaar laten branden.

Pelletkorrels kopen voor de pelletkachel

Een pelletkachel brandt op houtpellets. De verbranding van deze geperste houtkorrels leidt tot minder uitstoot van CO2. De houtpellets kopen in Hoogeveen doet u eenvoudig bij CleanWash. Wij hebben een grote voorraad en kunnen u voorzien van goedkope houtpellets. De houtpellets haalt u op in Hoogeveen. Het grote voordeel hiervan is dat u kunt komen wanneer het u het beste uitkomt. Wij hebben altijd een grote voorraad, dus u kunt ten alle tijden bij ons houtpellets kopen in Hoogeveen.

Houtpellets voor in de pelletkachel in Hoogeveen

Voordelen van de pelletkachel

Uw woning verwarmen met pelletkorrels in de pelletkachel biedt veel voordelen. Zowel voor u, als voor het milieu:

  • Houtpellets stoken leidt tot een flinke besparing op je stookkosten
  • Een haardvuur is erg gezellig en sfeervol
  • Pelletkachels zijn vaak in te stellen, zodat u thuis kunt komen in een heerlijk verwarmd huis
  • Met een pelletkachel stookt u CO2-neutraal
  • U heeft geen zware houtblokken naar de kachel te brengen, kleine houtpellets volstaan
  • Ten opzichte van een houtkachel heeft u veel schonere lucht in huis
  • Houtpellets kunt u altijd gebruiken en hoeven niet eerst goed te drogen
  • Met een pelletkachel is er absoluut geen kans op koolmonoxide vergiftiging; de kachel is volkomen veilig

Plospan pellets in Hoogeveen

CleanWash verkoopt houtpellets in Hoogeveen van het merk Plospan. De Plospan pellets zijn van topkwaliteit en samengesteld uit een mix van naaldhout en loofhout. Ze zijn geschikt om in kleine, maar ook middelgrote pellet installaties te stoken. Ze zorgen voor een schone verbranding en zijn CO2-neutraal. Dat betekent dat de bomen die als grondstof fungeren voor de productie van de houtpellets evenveel CO2 opnemen als er bij de verbranding wordt uitgestoten. U kunt de Plospan pellets kopen in Hoogeveen tegen aantrekkelijke prijzen. De houtpellets van het merk Plospan zijn van hoge kwaliteit en hebben een EN+A1 certificering. Dat betekent dat u als consument verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardige houtpellet, die zorgt voor een probleemloze verbranding.

Eigenschappen van de Plospan houtpellets in Hoogeveen

Warmtewaarde 17,40 MJ/kg
Soortelijk gewicht 683 kg/m3
Stofinhoud max. 3%
Aspercentage 0,74% max.
Grondstof 100% hout
Diameter 6,1
Lengte 22 mm
Vochtgehalte max. 7,6%
Plospan pellets kopen in Hoogeveen

Prijzen van de houtpellets in Hoogeveen

Ook houtpellets kopen in Hoogeveen? Kom dan naar CleanWash. Bij ons koopt u houtpellets van het kwalitatieve merk Plospan in zakken van 14 kg. U kunt deze per zak kopen, maar het is ook mogelijk om ze per pallet (56 stuks) te bestellen. Uiteraard bent u dan nog voordeliger uit.

Hoeveelheid Aantal kg Totaalprijs
1 zak bruin 14 kg €7,00
10 zakken bruin 140 kg €70,00
1 pallet (56) bruin 784 kg €375,00

 

Hoeveelheid Aantal kg Totaalprijs
1 zak wit 14 kg

€8,50

10 zakken wit 140 kg €85,00
1 pallet (56) wit 784 kg €450,00

 

 

 

 

Houtpellets kopen in Hoogeveen bij CleanWash

In 2015 ging Krattenwasserij CleanWash verhuizen naar een nieuw pand. Er werd besloten geen gasaansluiting meer te nemen, maar de warmtevoorziening van de waslijnen door pelletkachels te laten doen. De pelletkachels in onze krattenwasserij, waar we kratten reinigen, kunststof pallets wassen en dolavbakken reinigen, branden op houtpellets van het merk Plospan. Doordat wij dit groots inkopen, kunnen wij dat u ook voor een voordelige prijs aanbieden. Wilt u goedkope houtpellets kopen? Vul dan onderstaand formulier in en geef aan wanneer u de houtpellets in Hoogeveen op kunt halen. Wij zorgen dat de bestelling klaarstaat.

Houtpellets bezorgen

Heeft u de pallet liever thuis bezorgd? Dit is mogelijk voor een meerprijs.