Kwaliteit

Kwaliteit en hygiëne zijn erg belangrijk bij CleanWash. Wij reinigen de productdragers dan ook niet alleen van binnen, maar ook van buiten worden bijvoorbeeld de stickers verwijderd. U bent bij ons dan ook verzekerd van 100% schone krat, pallet of palletbox.

Voedselveiligheid in de gehele voedselketen

Preventie van biologische, fysieke en chemische besmetting in de wasserij en het aantoonbaar maken van de kwaliteitscontrole in de gehele voedselketen wordt steeds belangrijker. De kratten zijn productdragers van diverse levensmiddelen. De kwaliteit van deze productdragers zijn van groot belang om kruisbesmetting in de voedselketen te voorkomen. Als toeleverancier van voedselketens draagt CleanWash bij aan een optimale hygiëne op het gebied van krattenreiniging. Bij CleanWasH is een schone productdrager pas echt schoon wanneer de krat, pallet of palletbox visueel schoon is en er op microbiologisch niveau

Aandacht voor detail

Bij CleanWash B.V. zijn we op de hoogte van de kwaliteitseisen in de foodindustrie. Dit betekent dat we u kunnen helpen met de reiniging van diverse productdragers, die gebruikt worden voor het dragen van uw levensmiddelen. Het reinigen van productdragers is een cruciaal onderdeel om voedselveiligheid in de gehele keten te waarborgen. CleanWash specialiseert zich in het reinigen van diverse kratten, dolavs en pallets en kan tevens een helpende hand bieden op logistiek gebied. Zo kunt u uw productdragers gereinigd ontvangen, waar en wanneer u maar wilt.

Enkele parameters waarop geanalyseerd wordt:

  • Was temperaturen
  • Residu onderzoek
  • Microbiologische kwaliteit (Rodac - Agar)