CleanWash: Kennis van food en hygiëne

CleanWash: wassen met kennis van food en hygiëne

CleanWash bestaat uit een team van gemotiveerde en vakkundige medewerkers, die er 24 uur per dag voor zorgen dat uw verontreinigde kratten en pallets optimaal hygiënisch worden gereinigd én gedroogd.

Vanuit onze vestiging in Hoogeveen worden met veel zorg, aandacht en een ruime kennis van de transport- en foodsector, conform de hoogste hygiënevoorschriften de kratten en pallets gereinigd, vervolgens worden de kratten en pallets uitgebreid gedroogd en altijd nogmaals handmatig gecontroleerd op wassing en droging door onze ervaren kwaliteitscontroleur. Het goed wassen van kratten en reinigen van pallets is bijzonder belangrijk, het draagt bij aan de kwaliteit van het product. Na de eindcontrole worden de kratten en pallets voorbereid voor transport in een afgescheiden schone ruimte, klaar voor uw volgende kostbare vracht. U kunt de productdragers eenvoudig laden en lossen op ons grote terrein te Hoogeveen.

CleanWash, reinigen van kratten en pallets in Hoogeveen

CleanWash heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de transport- en foodbranche, dit garandeert een optimale reiniging van uw pallets en kratten en een snelle levering die perfect is afgestemd op uw kostbare logistieke planning, dit bespaart u onnodig tijdverlies en draagt bij aan een efficiënt transport en een maximaal rendement.
Indien gewenst kunnen wij u ook logistiek ondersteunen door onze vaste transporteurs. Voor het aanvragen van een offerte kunt u 24 uur per dag contact met ons opnemen. CleanWash is gevestigd op bedrijventerrein de Wieken, aan de Parmentierstraat 6 te Hoogeveen.