Krattenwasserij Gelderland

Perfect schone kratten in Gelderland

CleanWash heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de transport- en foodbranche, een optimale reiniging en snelle levering die perfect is afgestemd op uw kostbare logistieke planning vanuit Gelderland. U bespaart onnodig tijdverlies en draagt bij aan een efficiënt transport en een maximaal rendement. In onze moderne krattenwasserij, vlakbij de A37 en A28 te Hoogeveen, worden continue alle voorkomende maten en soorten kratten en pallets gereinigd. Onze krattenwasserij is voorzien van drie moderne, energiezuinige machines met een hoge capaciteit die met respect voor het milieu en zonder onderbreking, een perfect hygiënisch schoon resultaat garanderen.

Clean Wash: ervaring met logistiek plannen van het wassen van pallets in Gelderland

Met verstand van de transport- en foodsector, ook in de omgeving van Gieten, worden de productdragers door het team van CleanWash conform de hoogste hygiënevoorschriften gewassen en gedroogd. De kratten en pallets worden altijd handmatig gecontroleerd door een ervaren kwaliteitscontroleur, daarna worden ze klaar voor transport opgeslagen in een brandschone opslagruimte, altijd perfect aansluitend op uw kostbare planning.
Het team van CleanWash is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Logistieke ondersteuning voor Gieten vanuit Clean Wash

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze logistieke ondersteuning. CleanWash werkt al jaren samen met een aantal vaste transporteurs die uw transport op een efficiënte en vakkundige manier kunnen verzorgen, ook van en naar Gelderland en omgeving. CleanWash heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de transport- en foodsector en heeft hierdoor een betrouwbaar netwerk opgebouwd. Wij kunnen u optimaal adviseren over het ideale logistieke traject. Informeert u gerust naar onze gunstige voorwaarden.