Krattenwasserij Rotterdam

Rotterdamse bedrijven reinigen hun kratten bij CleanWash

Clean Wash heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de transport- en foodbranche. Dit garandeert een optimale reiniging van kratten en pallets in de foodsector en een snelle levering die perfect is afgestemd op uw kostbare logistieke planning. Dit bespaart u onnodig tijdverlies en draagt bij aan een efficiënt transport vanuit Rotterdam en een maximaal rendement.
In onze moderne krattenwasserij, vlakbij de toegangswegen vanaf Rotterdam naar de A37 en A28 te Hoogeveen, worden continue alle voorkomende maten en soorten kratten en pallets gereinigd. Onze krattenwasserij is voorzien van drie moderne, energiezuinige machines met een hoge capaciteit die met respect voor het milieu en zonder onderbreking, een perfect hygiënisch schoon resultaat garanderen.
Indien gewenst kunnen wij u ook logistiek ondersteunen, zowel vanuit Rotterdam als vanuit Hoogeveen en omstreken.

Clean Wash staat 24 uur per dag klaar, ook voor bedrijven uit Rotterdam

Het team van CleanWash bestaat uit gemotiveerde en vakkundige medewerkers, die 24 uur per dag 7 dagen per week ervoor zorgen dat uw verontreinigde kratten weer brandschoon worden opgeleverd en klaar zijn voor het volgende transport richting Rotterdam. Neem gerust contact op met ons, wij adviseren u graag.