Krattenwasserij Noord Holland

Alle maten kratten en pallets gereinigd in Noord Holland

In onze moderne krattenwasserij worden continu àlle voorkomende maten en soorten kratten en pallets gereinigd, ook voor bedrijven uit de provincie Noord Holland.
De krattenwasserij van CleanWash is voorzien van drie moderne, energiezuinige machines met een hoge capaciteit die een perfect hygiënisch schoon resultaat leveren. Met veel aandacht voor kwaliteit worden alle soorten en maten kratten en pallets conform de hoogste hygiënevoorschriften gereinigd. Vervolgens worden de productdragers uitgebreid gedroogd. CleanWash is gevestigd op bedrijventerrein de Wieken, vlakbij de op- en afritten van de A37 en A28 te Hoogeveen, een ideale logistieke locatie voor uw rit van en naar Noord Holland.

CleanWash, de schoonste krattenwasser voor Noord Holland

In onze moderne krattenwasserij, vlakbij de A37 en A28 te Hoogeveen, worden continu alle voorkomende maten en soorten kratten en pallets gereinigd. Onze krattenwasserij is voorzien van twee moderne, energiezuinige machines met een hoge capaciteit die met respect voor het milieu en zonder onderbreking, een perfect hygiënisch schoon resultaat garanderen. Indien gewenst kunnen wij u ook logistiek in Noord Holland en omgeving ondersteunen. Vraag gerust onze gunstige offerte aan.