Krattenwasserij Meppel

Krattenwasserij CleanWash, nabij Meppel

Onze goed bereikbare krattenwasserij is gevestigd aan de Parmentierstraat 6 te Hoogeveen, vlakbij de op- en afrit van de A37 en A28 te Hoogeveen en ideaal gelegen op nog geen 15 autominuten van Meppel.
De krattenwasstraat is voorzien van drie energiezuinige machines met een hoge capaciteit die met respect voor het milieu en volcontinu, perfect hygiënisch schone kratten en pallets oplevert. In onze moderne krattenwasserij voor Meppel worden 24 uur per dag alle voorkomende soorten en maten kratten en pallets gewassen en gedroogd.
Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in de transport- en foodsector, ook in de omgeving van Meppel hebben wij hierdoor een mooi netwerk opgebouwd.

CleanWash, meer dan 20 jaar actief in de foodsector

Met een ruime kennis van de transport- en foodsector worden de productdragers door het team van CleanWash conform de hoogste hygiënevoorschriften gereinigd. Vervolgens worden de kratten en pallets uitgebreid gedroogd en altijd handmatig gecontroleerd door onze ervaren kwaliteitscontroleur, klaar voor transport van en naar Meppel en altijd perfect aansluitend op uw efficiënte planning. Indien gewenst kunnen wij u ook logistiek ondersteunen.

Het team van Clean Wash staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar! Neem contact op met ons, wij informeren u meteen.