Krattenwasserij Assen

Kratten en pallets reinigen voor bedrijven in Assen

In onze moderne krattenwasserij worden 24 uur per dag alle voorkomende maten en soorten kratten en pallets uitgebreid gereinigd en gedroogd.

Onze goed bereikbare krattenwasserij, vlakbij de op- en afrit van de A37 en A28 te Hoogeveen en dichtbij de stad Assen, is voorzien van drie moderne energiezuinige machines met een hoge capaciteit die met respect voor het milieu en continu, een perfect hygiënisch en schoon resultaat garanderen.

Met veel kennis van de transport- en foodsector worden de productdragers door het team van CleanWash conform de hoogste hygiënevoorschriften gereinigd. Vervolgens worden de kratten en pallets uitgebreid gedroogd en altijd handmatig gecontroleerd door onze ervaren kwaliteitscontroleur, klaar voor transport en altijd perfect aansluitend op uw nauwkeurige planning.

CleanWash voor het reinigen van kratten en pallets in Assen

CleanWash heeft meer dan 20 jaar ervaring in Assen en omgeving. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het reinigen van pallets en kratten en hebben een groot netwerk opgebouwd in de food- en transportsector. Wij werken secuur en kunnen u ook prima adviseren over de optimale logistieke planning van uw transportactiviteiten. Indien gewenst kunnen wij u ook logistiek ondersteunen, ook vanuit Assen.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week hier bereikbaar.