Krattenwasserij Zuidlaren

Brandschone kratten in Zuidlaren door kennis van food en hygiëne

Het team van Clean Wash bestaat uit 15 gemotiveerde en vakkundige medewerkers, die er 24 uur per dag voor zorgen dat uw verontreinigde kratten en pallets optimaal hygiënisch worden gereinigd én gedroogd. Ook voor bedrijven in Zuidlaren staan wij klaar.

De pallets en kratten worden uitgebreid gewassen en gecontroleerd op reiniging en droogte door onze kwaliteitscontroleur, hierna worden de kunststofpallets klaargezet voor het volgende transport.

Met veel zorg, aandacht en kennis van de transport- en foodsector worden de productdragers conform de hoogste hygiënevoorschriften gereinigd. Vervolgens worden de kratten en pallets uitgebreid gedroogd en altijd handmatig gecontroleerd door onze ervaren kwaliteitscontroleur. Na deze eindcontrole worden de kratten en pallets voorbereid voor transport in een afgescheiden schone ruimte, klaar voor uw volgende kostbare vracht.
Onze goed bereikbare krattenwasserij is eenvoudig te bereiken vanuit Zuidlaren en gevestigd aan de Parmentierstraat 6 te Hoogeveen, vlakbij de op- en afrit van de A37 en A28 te Hoogeveen en andere belangrijke verkeersaders.

Logistieke ondersteuning in Zuidlaren door het team van CleanWash

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze logistieke ondersteuning. CleanWash werkt al jaren samen met een aantal vaste transporteurs, ook in de omgeving van Zuidlaren, die uw transport op een efficiënte en vakkundige manier kunnen verzorgen. CleanWash heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de transport- en foodsector en heeft hierdoor een betrouwbaar netwerk opgebouwd. Wij kunnen u optimaal adviseren over de planning van het ideale logistieke traject van en naar Zuidlaren. Informeert u gerust naar onze gunstige voorwaarden.