Krattenwasserij Hardenberg

Reinigen van kratten en pallets in Hardenberg

De krattenwasserij van CleanWash is voorzien van drie moderne, energiezuinige machines met een hoge capaciteit die een perfect hygiënisch schoon resultaat leveren. In onze moderne krattenwasserij, op nog geen 20 autominuten van Hardenberg, worden continu àlle voorkomende maten en soorten kratten en pallets gereinigd.
Met veel aandacht voor kwaliteit worden alle soorten en maten kratten en pallets conform de hoogste hygiënevoorschriften gereinigd, vervolgens worden de productdragers uitgebreid gedroogd. CleanWash is gevestigd op bedrijventerrein de Wieken, vlakbij de op- en afritten van de A37 en A28 te Hoogeveen, ideaal gelegen ten opzichte van Hardenberg en wijde omgeving.

Hardenberg, eenvoudig te bereiken vanaf CleanWash

Onze ervaren kwaliteitscontroleur zorgt ervoor dat alle kratten en pallets handmatig extra zorgvuldig worden gecontroleerd. Na zijn goedkeuring worden de kratten en pallets voorbereid voor transport en opgeslagen in een afgescheiden schone ruimte. Klaar voor het hygiënisch schoon vervoeren van uw volgende transport met kostbare vracht van of naar Hardenberg. CleanWash Hoogeveen heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de transport- en foodbranche. Dit garandeert een optimale reiniging en snelle levering die perfect is afgestemd op uw kostbare logistieke planning vanuit Hardenberg, dit bespaart u onnodig tijdverlies en draagt bij aan een efficiënt transport en een maximaal rendement. Vraag vandaag nog onze offerte aan, wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.