Krattenwasserij Arnhem

Brandschone kratten en pallets, efficiënte levering voor Arnhem

In onze moderne krattenwasserij worden 24 uur per dag alle voorkomende maten en soorten kratten en pallets gereinigd, ook voor bedrijven die in Arnhem zijn gevestigd. Met verstand van de transport- en foodsector worden de productdragers door het team van CleanWash conform de hoogste hygiënevoorschriften gewassen. Vervolgens worden de kratten en pallets uitgebreid gedroogd en altijd handmatig gecontroleerd door onze ervaren kwaliteitscontroleur, klaar voor transport en altijd perfect aansluitend op uw planning van en naar Arnhem.

Onze krattenwasserij is goed bereikbaar vanuit Arnhem, vlakbij de op- en afrit van de A37 en A28 te Hoogeveen en voorzien van twee moderne energiezuinige machines met een hoge capaciteit die met respect voor het milieu en volcontinue een perfect hygiënisch en schoon resultaat garanderen. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

CleanWash is gevestigd op bedrijventerrein de Wieken in Hoogeveen.

Logistieke ondersteuning van CleanWash

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze logistieke ondersteuning. CleanWash werkt al jaren samen met een aantal vaste transporteurs die uw transport naar Arnhem op een efficiënte en vakkundige manier kunnen verzorgen. CleanWash heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de transport- en foodsector en heeft hierdoor een betrouwbaar netwerk opgebouwd. Wij kunnen u optimaal adviseren over het ideale logistieke traject. Informeert u gerust naar onze gunstige voorwaarden.