Krattenwasserij Lelystad

Kratten reinigen voor bedrijven in Lelystad

In onze moderne krattenwasserij voor Lelystad worden 24 uur per dag alle voorkomende maten en soorten kratten en pallets gereinigd. Onze goed bereikbare krattenwasserij, vlakbij de op- en afrit van de A37 en A28 te Hoogeveen, is voorzien van drie moderne topmachines met een hoge capaciteit die met respect voor het milieu en volcontinu, een perfect hygiënisch en schoon resultaat garanderen.
Onze ligging is perfect voor bedrijven die het noorden willen bevoorraden vanuit Lelystad.

CleanWash, schoon en voordelig kratten wassen in de omgeving van Lelystad

CleanWash reinigt kratten in alle soorten en maten, tot 60 centimeter hoogte en een breedte van 1.20 meter. Zowel open als dichte kratten worden door ons brandschoon en super droog gereinigd. Vooral bij dichte kratten is een goede controle van droging van groot belang. Onze ervaren kwaliteitscontroleur controleert daarom alle kratten handmatig, zodat alle kratten, open en dicht, perfect schoon én droog worden afgeleverd.

Hygiënisch schoon en klaar voor de volgende vracht vanuit Lelystad.

Informeert u gerust naar onze gunstige tarieven en flexibele voorwaarden. Wij zorgen ervoor dat u maximaal rendement behaalt uit uw transport. Samen met u plannen wij het wassen van de kratten perfect aansluitend op uw logistieke planning van en naar Lelystad.
Het team van CleanWash is 24 uur per dag bereikbaar, wij denken graag met u mee.