Krattenwasserij Zuidwolde, de Wolden

Kratten en pallets vanuit gemeente de Wolden gereinigd door CleanWash

In onze moderne krattenwasserij te Hoogeveen, nabij Zuidwolde en gemeente de Wolden, worden continu àlle voorkomende maten en soorten kratten en kunststof pallets gereinigd. Met veel aandacht voor kwaliteit worden de kratten en pallets conform de hoogste hygiënevoorschriften gereinigd, vervolgens worden de productdragers uitgebreid gedroogd en door een ervaren kwaliteitscontroleur gecontroleerd. De kwaliteitseisen zijn hoog, wij hebben veel ervaring in de food- en transportsector en weten wat er verwacht wordt ten aanzien van producthygiëne. CleanWash vindt u op steenworp afstand van de op- en afritten van de A37 en A28 te Hoogeveen: een ideale logistieke locatie ten opzichte van de gemeente de Wolden.

Kwaliteitscontrole voor de foodsector in de gemeente de Wolden

Met verstand van de transport- en foodsector, ook in de omgeving van Gieten, worden de productdragers door het team van CleanWash conform de hoogste hygiënevoorschriften gewassen en gedroogd. De kratten en pallets worden altijd handmatig gecontroleerd door een ervaren kwaliteitscontroleur, daarna worden ze klaar voor transport opgeslagen in een brandschone opslagruimte, altijd perfect aansluitend op uw kostbare planning.
Het team van CleanWash is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Logistieke ondersteuning voor Gieten vanuit Clean Wash

De krattenwasserij van CleanWash is voorzien van twee high-tech machines met een topcapaciteit die een perfect hygiënisch schoon resultaat leveren. Onze ervaren kwaliteitscontroleur zorgt ervoor dat alle kratten en pallets handmatig nog eens extra zorgvuldig worden gecontroleerd. Na zijn goedkeuring worden de kratten en pallets voorbereid voor transport en opgeslagen in een afgescheiden ruimte. Klaar voor het schoon vervoeren van uw volgende transport van en naar de Wolden en omgeving. Neemt u gerust contact op met een van onze medewerkers, wij adviseren u graag.