Krattenwasserij Leeuwarden

Alle soorten en maten kratten reinigen in Leeuwarden

In onze moderne krattenwasserij worden continu àlle voorkomende maten en soorten kratten en kunststof pallets gereinigd voor bedrijven in en rondom Leeuwarden. Met veel aandacht voor kwaliteit worden de kratten en pallets conform de hoogste hygiënevoorschriften gereinigd, vervolgens worden de productdragers uitgebreid gedroogd en door een ervaren kwaliteitscontroleur gecontroleerd, onze kwaliteitseisen zijn hoog, wij hebben veel ervaring in de food- en transportsector.
CleanWash is gevestigd op bedrijventerrein de Wieken, vlakbij de op- en afritten van de A37 en A28 te Hoogeveen, een ideale logistieke locatie, van waaruit Leeuwarden perfect te bereiken is.

Handmatige kwaliteitscontrole bedrijven uit Leeuwarden bij Clean Wash

De krattenwasserij van CleanWash is voorzien van drie energiezuinige machines met een topcapaciteit die een perfect hygiënisch schoon resultaat leveren. Onze ervaren kwaliteitscontroleur zorgt ervoor dat alle kratten en pallets handmatig nog eens extra zorgvuldig worden gecontroleerd. Na zijn goedkeuring worden de kratten en pallets voorbereid voor transport en opgeslagen in een afgescheiden schone ruimte. Klaar voor het hygiënisch schoon vervoeren van uw volgende transport van en naar de stad Leeuwarden en omgeving.
Neemt u gerust contact op met een van onzemedewerkers, wij adviseren u graag.