Houtpellets kopen in Zuidwolde

Houtpellets kopen in Zuidwolde


Bent u op zoek naar houtpellets in Zuidwolde of omgeving? Dan bent u bij CleanWash aan het juiste adres. Bij ons kunt u voordelig pelletkorrels kopen in Zuidwolde. Van enkele zakken tot een volledige pallet, alles is mogelijk. Ons assortiment bevat pellets van het merk Plospan. Dit zijn kwalitatief hoogwaardige pellets, gemaakt van een mix van naaldhout en loofhout. Door uw Plospan pellets te kopen bij CleanWash bent u verzekerd van pellets van hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Wij zijn u graag van dienst.

Over houtpellets

Houtpellets zijn kleine cilinders van samengeperst hout. Ze worden gemaakt van afvalhout, zoals houtkrullen en zaagsel, afkomstig uit zagerijen en andere bedrijven die hout verwerken. Houtpellets worden gebruikt om pellet kachels te laten branden. Een pelletkachel lijkt op een houtkachel, maar is in tegenstelling tot een houtkachel voorzien van moderne, elektrisch aangestuurde techniek. Ze kunnen gebruikt worden om woningen, bedrijven en productieprocessen op duurzame wijze te verwarmen. Omdat pellets onder biomassa vallen mogen pelletkachels onder hernieuwbare energie worden geschaard. Door te kiezen voor een pellet kachel met goedkope houtpellets uit Zuidwolde kan elk pand op relatief betaalbaar wijze veilig en CO2-neutraal verwarmd worden.

Goedkope houtpellets voor de pelletkachel in Zuidwolde kopen bij CleanWash

Pelletkorrels kopen in Zuidwolde voor de pelletkachel

Door te kiezen voor een pellet kachel wordt uw woning of bedrijfspand op milieuvriendelijke wijze verwarmd. Het verbranden van de samengeperste houtkorrels zorgt er voor dat er minder CO2 wordt uitgestoten, waardoor het verwarmen van een woning of bedrijfspand minder belastend is voor het milieu. Wilt u pelletkorrels in Zuidwolde of omgeving kopen? Dan bent u bij CleanWash aan het juiste adres. CleanWash is gesitueerd in het nabijgelegen Hoogeveen en beschikt het hele jaar door over een grote voorraad pelletkorrels, die wij tegen een lage prijs verkopen. Door uw houtpellets te kopen bij CleanWash kunt u de pellets bij ons ophalen wanneer u dat uitkomt. Dat is wel zo handig.

De voordelen van een pelletkachel

Een woning of bedrijfspand verwarmen met een pelletkachel biedt zowel voor u als voor het milieu veel voordelen:

  • Sommige pellet kachels kunnen in de woonkamer worden geplaatst en zorgen voor een gezellig en sfeervol haardvuur
  • Door te kiezen voor een pellet kachel met houtpellets bespaart u behoorlijk op stookkosten
  • Sommige pellet kachels zijn vooraf in te stellen, zodat u er voor kunt zorgen dat u altijd in een verwarmde woning thuiskomt
  • Door te kiezen voor een pellet kachel in plaats van een houtkachel is het tillen met zware houtblokken verleden tijd. De pellets zijn licht van gewicht, waardoor het verwarmen van uw woning of bedrijfspand aanzienlijk minder arbeidsintensief is
  • Een pellet kachel zorgt ten opzichte van een houtkachel voor een schonere lucht in huis
  • Houtpellets kunnen direct gebruikt worden en hoeven niet te drogen
  • Een koolmonoxidevergiftiging is met een pelletkachel onmogelijk. De kachel is volledig veilig
  • Een pellet kachel zorgt er voor dat uw woning of bedrijfspand CO2-neutraal verwarmd kan worden

Plospan pellets kopen in Zuidwolde

De houtpellets in Zuidwolde en omgeving die door CleanWash verkocht worden, zijn van het merk Plospan. Plospan pellets zijn kwalitatief hoogwaardige pellets, samengesteld uit een mix van naaldhout en loofhout. Ze zijn geschikt voor alle soorten pellet installaties, zorgen voor een schone verbranding en zijn volledig CO2-neutraal. Het CO2-neutrale aspect van de Plospan pellets houdt in dat de bomen die als grondstof voor de pellets gebruikt worden even veel CO2 opnemen als er bij de verbranding wordt uitgestoten. De Plospan pellets in Zuidwolde zijn van hoge kwaliteit, hebben een EN+A1 certificering en zijn te koop tegen een aantrekkelijke prijs. Door te kiezen voor de Plospan pellets bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige houtpellets met een probleemloze verbranding.

Eigenschappen van de Plospan pellets in Zuidwolde

Warmtewaarde 17,40 MJ/kg
Soortelijk gewicht 683 kg/m3
Stofinhoud max. 3%
Aspercentage 0,74% max.
Grondstof 100% hout
Diameter 6,1
Lengte 22 mm
Vochtgehalte max. 7,6%
Plospan houtpellets kopen voor de pelletkachel in Zuidwolde

Wat kosten pellets van Plospan

Wilt u Plospan pellets kopen in Zuidwolde? Dan ben u CleanWash in het nabijgelegen Hoogeveen aan het juiste adres. Bij CleanWash koopt u voordelig Plospan pellets. Het is mogelijk om de pellets in zakken van 14 kg te kopen, maar het is ook mogelijk om ze per pallet (56 zakken á 14 kg) te bestellen. Uiteraard bent u dan nog voordeliger uit.

Hoeveelheid Aantal kg Totaalprijs
1 zak 14 kg € 7,00
10 zakken 140 kg € 70,00
1 pallet (56) 784 kg € 375,00

 

Houtpellets kopen bij Clean Wash

Wilt u houtpellets bestellen in Zuidwolde? Dan bent u bij CleanWash aan het juiste adres. CleanWash is een krattenwasserij in de buurt van Zuidwolde. Wij reinigen kratten voor allerlei verschillende branches; van de pluimvee industrie tot de farmaceutische energie. Om de kratten goed schoon te maken is veel warmte nodig. De warmte voor onze waslijnen, waar we kratten reinigen, kunststof pallets reinigen en dolavbakken reinigen, genereren wij niet met gas, maar met grote pellet kachels, omdat deze geen CO2 uitstoten. Voor het verwarmen van deze pellet kachels gebruiken wij grote hoeveelheden pellets van het merk Plospan. Om de kachels te kunnen blijven verwarmen kopen wij regelmatig een grote hoeveelheid Plospan pellets in tegen een bulkprijs. Door meer in te kopen dan wij verbruiken kunnen wij de houtpellets tegen een lage prijs aanbieden aan consumenten. Wilt u goedkope houtpellets in Zuidwolde kopen? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in en geef aan wanneer u de houtpellets op kunt halen bij onze krattenwasserij in Hoogeveen. Wij zorgen er voor dat uw bestelling klaarstaat.

Contact, informatie en advies

Heeft u vragen over onze pelletkorrels in Zuidwolde, wilt u meer weten over ons bedrijf of bent u op zoek naar advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Houtpellets bezorgen

Heeft u de pallet liever thuis bezorgd? Dit is mogelijk voor een meerprijs.