Houtpellets kopen in Meppel

Houtpellets kopen in Meppel


Maakt u gebruik van een pellet kachel om uw woning of bedrijfspand te verwarmen en bent u op zoek naar goede houtpellets in Meppel? Dan bent u bij CleanWash aan het juiste adres. Bij CleanWash kunt u houtpellets kopen in allerlei hoeveelheden. Onze houtpellets zijn van hoge kwaliteit, zorgen voor een probleemloze verbranding en hebben een scherpe prijs. U kunt uw pelletkorrels bestellen via het formulier dat u onderaan deze pagina vindt. Wij zijn u graag van dienst.

Wat zijn houtpellets?

Houtpellets zijn cilindervormige korrels, gemaakt van samengeperst afvalhout. Het afvalhout, zoals houtkrullen en zaagsel, is afkomstig uit zagerijen en andere bedrijven die hout verwerken. Houtpellets zijn een vorm van brandstof en worden gebruikt om pellet kachels te laten branden. Een pelletkachel wordt vaak verward met een houtkachel. Toch zijn er een aantal wezenlijke verschillen tussen deze twee kachels. In tegenstelling tot een houtkachel is een pelletkachel voorzien van moderne, elektrische aangestuurde techniek. Deze techniek zorgt er voor dat de kachels gebruikt kunnen worden om woningen, bedrijven en productieprocessen op duurzame wijze te verwarmen. Houtpellets vallen onder de noemer biomassa, waardoor pellet kachels onder hernieuwbare energie mogen worden geschaard. Houtpellets vormen niet alleen een duurzame vorm van verwarmen, ze zijn ook CO2-neutraal. Het CO2-neutrale aspect van de houtpellets houdt in dat de bomen die als grondstof voor de pellets gebruikt worden even veel CO2 opnemen als er bij de verbranding wordt uitgestoten. Hierdoor wordt er geen extra CO2 uitgestoten. Door uw woning, bedrijfspand of productieproces te verwarmen met een pelletkachel en goedkope houtpellets uit Meppel, kan elk pand op betaalbare wijze milieuvriendelijk en CO2-neutraal verwarmd worden.

Houtpellets in Meppel kopen voor een duurzame manier van verwarmen

Pelletkorrels in Meppel kopen voor de pelletkachel

Heeft u een pelletkachel en bent u op zoek naar een adres waar u goedkope houtpellets in Meppel kunt kopen? Dan bent u bij CleanWash aan het juiste adres. CleanWash is gesitueerd in het nabijgelegen Hoogeveen, slechts 20 minuten rijden vanaf Meppel. Wij beschikken het hele jaar door over een grote voorraad kwalitatief hoogwaardige pelletkorrels van het merk Plospan, die wij tegen een scherpe prijs verkopen. U kunt uw pelletkorrels elke dag, op elk moment van de dag bij ons komen ophalen. Zo kunt u langskomen wanneer u dat uitkomt. Door te kiezen voor de houtpellets van CleanWash komt uw pelletkachel goed op temperatuur en kunt u uw woning of bedrijfspand op milieuvriendelijke wijze verwarmen.

De voordelen van een pelletkachel

Een pelletkachel biedt zowel voor u als voor het milieu veel voordelen:

  • Met een pellet kachel kunt u uw woning of bedrijfspand CO2-neutraal verwarmen
  • Sommige pellet kachels zijn geschikt om in de woonkamer te plaatsen. Deze pelletkachels hebben een fraai uiterlijk en zorgen voor een gezellig en sfeervol haardvuur
  • Een koolmonoxidevergiftiging is met een pellet kachel onmogelijk. Pellet kachels zijn volledig veilig en kunnen dus gewoon in de woonkamer worden geplaatst
  • Door te kiezen voor een pellet kachel met pelletkorrels in Meppel gaan de stookkosten omlaag
  • Sommige pellet kachels zijn zo in te stellen dat u altijd thuiskomt in een verwarmd huis
  • De houtpellets in Meppel die gebruikt worden voor pellet kachels hoeven niet gedroogd te worden, maar kunnen direct gebruikt worden
  • Ten opzichte van een houtkachel zorgt een pellet kachel voor schonere lucht in huis
  • Een pellet kachel is aanzienlijk minder arbeidsintensief dan een houtkachel. Door te kiezen voor een pellet kachel is het tillen van zware houtblokken verleden tijd en wordt het verwarmen van uw woning of bedrijfspand aanzienlijk minder arbeidsintensief

Plospan pellets kopen in Meppel

De houtpellets die in Meppel en omgeving door ons verkocht worden, zijn van het merk Plospan. Plospan pellets staan bekend om hun hoge kwaliteit en zijn geschikt voor allerlei soorten pellet installaties. Ze zorgen voor een schone verbranding, hebben een EN+A1 certificering en zijn volledig CO2-neutraal. CO2-neutraal houdt in dat de bomen die de grondstof voor de Plospan pellets vormen, evenveel CO2 opnemen als er bij de verbranding van de pellets wordt uitgestoten. De kwalitatief hoogwaardige Plospan pellets zijn bij CleanWash te koop tegen een scherpe prijs. Door te kiezen voor de Plospan pellets in Meppel bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige houtpellets met een probleemloze verbranding.

Eigenschappen van de Plospan houtpellets

Warmtewaarde 17,40 MJ/kg
Soortelijk gewicht 683 kg/m3
Stofinhoud max. 3%
Aspercentage 0,74% max.
Grondstof 100% hout
Diameter 6,1
Lengte 22 mm
Vochtgehalte max. 7,6%
Pellets van het merk Plospan kopen in Meppel

Wat kosten houtpellets in Meppel?

Wilt u pelletkorrels kopen in Meppel? Dan bent u bij CleanWash, slechts 20 minuten rijden vanaf Meppel, aan het juiste adres. CleanWash is hét adres in de omgeving van Meppel voor hoogwaardige Plospan pellets. Het is mogelijk om de Plospan pellets in zakken van 14 kg te kopen, maar het is ook mogelijk om ze per pallet (56 zakken á 14 kg) te bestellen. Uiteraard bent u dan nog voordeliger uit.

Hoeveelheid Aantal kg Totaalprijs
1 zak 14 kg € 7,00
10 zakken 140 kg € 70,00
1 pallet (56) 784 kg € 375,00

 

Houtpellets kopen bij CleanWash

Wilt u houtpellets bestellen in Meppel? Dan bent u bij CleanWash aan het juiste adres. CleanWash is van origine een krattenwasserij. Wij reinigen kratten en andere kunststof bakken voor allerlei verschillende branches. Voor het reinigen van de kratten is veel warmte nodig. De warmte voor onze waslijnen, waar we kratten reinigen, kunststof pallets reinigen en dolavbakken reinigen, genereren wij niet met behulp van gas, maar met grote pellet kachels, omdat pellet kachels CO2-neutraal zijn. Hierdoor wordt het milieu niet extra belast. Voor het verwarmen van onze pellet kachels maken wij gebruik van pellets van het merk Plosplan. Plospan pellets zijn kwalitatief hoogwaardige, CO2-neutrale pellets met een probleemloze, schone verbranding. Omdat wij veel pellets gebruiken, kunnen wij tegen een lage prijs grote hoeveelheden pellets inkopen. Door meer in te kopen dan wij zelf verbruiken, kunnen wij de pellets ook tegen een scherpe prijs aanbieden aan consumenten. Wilt u goedkope houtpellets kopen in Meppel? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in en geef aan wanneer u de houtpellets op kunt halen bij onze krattenwasserij in Hoogeveen. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling klaarstaat.

Contact, informatie en advies

Heeft u vragen over onze Plospan pellets in Meppel, wilt u meer weten over ons bedrijf of bent u op zoek naar advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Houtpellets bezorgen

Heeft u de pallet liever thuis bezorgd? Dit is mogelijk voor een meerprijs. Meerdere pallets bezorgen? Neem contact op voor de mogelijkheden!