Houtpellets kopen in Zwolle

Houtpellets kopen in Zwolle

Verwarmt u uw woning of bedrijf met een pelletkachel en bent u op zoek naar kwalitatieve houtpellets in Zwolle? Dan kunt u terecht bij CleanWash. Als extra service bieden wij hoogwaardige houtpellets te koop aan voor particulieren en bedrijven, zodat u er weer warmpjes bij zit. U kunt bij ons terecht voor verschillende hoeveelheden tegen scherpe prijzen. Bestel uw pelletkorrels eenvoudig via onderstaand bestelformulier en haal ze op wanneer het u uitkomt!

Houtpellets of pelletkorrels

Houtpellets worden ook wel pelletkorrels genoemd. Deze kleine cilindervormige korrels van samengeperst hout worden geproduceerd uit afvalhout. Denk bijvoorbeeld aan zaagsel en houtkrullen, afvalhout van zagerijen en andere houtverwerkingsbedrijven. Met deze pellets kunt u uw duurzame pelletkachel laten branden. Een pelletkachel is een soort houtkachel welke aangestuurd wordt door moderne, elektrisch aangestuurde techniek. Het is een uitstekend alternatief voor gas. Daarnaast zijn houtpellets CO2-neutraal bij verbranding, wat schoner is ten opzichte van andere houtkachels. U verwarmt uw woning, bedrijf of bedrijfsproces dus op verantwoorde, CO2-neutrale wijze. Voor goedkope houtpellets in Zwolle kunt u terecht bij CleanWash. Met onze pelletkorrels kiest u voor een betaalbare, milieuvriendelijke wijze van verwarmen.

De voordelen van pelletkachels

Met een pelletkachel verwarmt u uw woning of bedrijf op verantwoorde wijze. Daarnaast bieden pelletkachels nog meer voordeel:

  • Behaaglijke warmte met een lagere energierekening
  • Verwarmen op CO2-neutrale wijze
  • Gezellig en sfeervol
  • Pelletskachels passen in elk interieur en zijn in verschillende uitvoeringen te koop
  • Veilig kachel stoken (koolmonoxidevergiftiging is onmogelijk)
  • Combinatie van de voordelen van een klassieke houtkachel met de voordelen van duurzaam verwarmen
  • De houtpellets kunnen direct kunnen direct verbrand worden en hoeven niet eerts gedroogd te worden
  • Geen zware houtblokken meer, maar zakken met houtpellets in Zwolle
Houtpellets kopen in Zwolle? Kom ze ophalen bij Cleanwash tegen scherpe prijzen

Pelletkorrels kopen in Zwolle

Houtpellets in Zwolle kopen? Dat kan bij CleanWash, de krattenwasserij in Hoogeveen. Op slechts een klein half uur van Zwolle haalt u goedkope kwalitatieve houtkorrels. Wij hebben een grote voorraad houtpellets van het merk Plospan, die we tegen een scherpe prijs verkopen. U kunt uw bestelling ophalen wanneer u dat uitkomt. Vul onderstaand formulier in en wij zorgen dat de pellets voor u klaarstaat.

Plospan: kwalitatieve houtpellets

De pelletkorrels die u bij ons koopt zorgen voor een heerlijk behaaglijk gevoel in uw woning of bedrijf. Bij ons koopt u houtpellets van het merk Plospan. Plospan pellets zijn kwalitatief hoogwaardige pellets, welke samengesteld zijn uit een mix van naaldhout en loofhout. De verbranding van deze pellets in Zwolle is schoon en probleemloos. De houtpellets zijn CO2-neutraal en geschikt voor alle pellet kachels of installaties. De Plospan pellets zijn van hoge kwaliteit, hebben een EN+A1 certificering en zijn voor u in Zwolle te koop tegen scherpe prijzen.

De eigenschappen van Plospan houtpellets

Warmtewaarde 17,40 MJ/kg
Soortelijk gewicht 683 kg/m3
Stofinhoud max. 3%
Aspercentage 0,74% max.
Grondstof 100% hout
Diameter 6,1
Lengte 22 mm
Vochtgehalte max. 7,6%

De prijs van Plospan pellets

Plospan houtpellets kopen in Hoogeveen? Plospan pelletkorrels kopen doet u bij CleanWash. Bij CleanWash koopt u de houtpellets van Plospan tegen een scherpe prijs. U kunt de houtpellets per zak van 14 kg kopen, maar het is ook mogelijk om ze per pallet te bestellen. Een pallet houtpellets bestaat uit 56 zakken van 14 kg. U bent met een pallet Plospan pellets uiteraard nóg voordeliger uit.

HoeveelheidAantal kgTotaalprijs
1 zak 14 kg € 8,50
10 zakken 140 kg € 85,00
1 pallet (56) 784 kg € 450,00
Pellets van het merk Plospan koopt u tegen scherpe prijzen

Pelletkorrels in Zwolle kopen bij CleanWash

Houtpellets, pelletkorrels of houtkorrels kopen in Zwolle of omgeving? Dan bent u bij CleanWash aan het juiste adres. CleanWash, slecht een klein half uurtje rijden vanaf Zwolle, heeft scherp geprijsde houtkorrels voor u op voorraad. U kunt de houtkorrels van het merk Plospan kopen per zak van 14 kg, maar het is ook mogelijk om een pallet te bestellen. Zo bent u altijd verzekerd van een heerlijk verwarmde woning of bedrijf. Ook binnen het bedrijf CleanWash wordt gebruik gemaakt van pelletkachels om de waslijnen en het pand te verwarmen. De pelletkachels zorgen ervoor dat reinigen van kratten, het wassen van pallets en het schoonmaken van dolav bakken op een verantwoorde, duurzame manier gebeurt. Door de houtpellets groots in te kopen, beschikken we niet alleen over voldoende voorraad, maar kunnen wij u de pellets tevens tegen een scherpe prijs aanbieden. Ook houtpellets in Zwolle kopen? Vul dan onderstaand formulier in en wij zorgen dat uw bestelling klaarstaat.

Contact, informatie en advies

Heeft u vragen over onze pelletkorrels in Zwolle of wilt u meer weten over onze krattenwasserij? Wij staan u graag te woord.

Houtpellets bezorgen

Heeft u de pallet liever thuis bezorgd? Dit is mogelijk voor een meerprijs.