Houtpellets kopen in Steenwijk

Houtpellets kopen in Steenwijk


Wilt u houtpellets kopen in Steenwijk voor uw pelletkachel? Dan bent u bij CleanWash aan het juiste adres. Wij hebben een grote voorraad pelletkorrels op voorraad van het merk Plospan. Deze kwalitatief hoogwaardige pellets zijn gemaakt van een mix van naaldhout en loofhout en geschikt voor alle pellet kachels. U koopt de houtpellets per zak of per pellet tegen scherpe prijzen. Het is mogelijk zelf een dag en tijd te kiezen om de pellets op te halen, maar we bieden u tevens de mogelijkheid de houtpellets bij u thuis in Steenwijk te bezorgen.

Houtpellets voor de kachel

Houtpellets zijn kleine cilindervormige korrels van samengeperst afvalhout, zoals zaagsel en houtkrullen. Dit afvalhout is afkomstig uit zagerijen en andere houtverwerkingsbedrijven en wordt onder hoge druk samengeperst. De verbrandiong van houtpellets is CO2-neutraal. Dat betekent dat de bomen die voor als grondstof dienen voor de pellets evenveel CO2 opnemen als er bij de verbranding wordt uitgestoten. De hoeveelheid CO2 in de atmosfeer wordt daarbij niet verhoogd. De pelletkachel waar de houtkorrels in verband worden lijkt op een houkachel, maar is voorzien van moderne elektrische aangestuurde techniek. Zo heeft u met deze kachel de mogelijkheid tot automatische ontsteking en ligt het gebruikscomfort zeer hoog. Het is mogelijk de kachel te programmeren, zodat de ruimte heerlijk op temperatuur is wanneer u thuiskomt van uw werk. Door uw woning, bedrijfspand of productieproces te verwarmen met een pelletkachel en houtpellets in Steenwijk, kiest u voor een betaalbare, milieuvriendelijke en CO2-neutrale vorm van verwarming.

Met houtpellets kunt u de pelletkachel in Steenwijk heerlijk en CO2-neiutraal laten branden

Pelletkorrels kopen in Steenwijk

U verwarmt uw woning met een pelletkachel en bent op zoek naar houtpellets in Steenwijk of omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u houtpellets kopen in Hoogeveen, waar ons bedrijf gesitueerd is. Binnen een half uur staat u bij ons op de stoep en kunt u uw bestelling ophalen op het voor u geschikte moment. U geeft uw bestelling eenvoudig door met onderstaand bestelformulier, maar u kunt natuurlijk ook even bellen of mailen om uw bestelling door te geven.

Voordelen van houtpellets

De woning verwarmen met houtpellets biedt veel voordelen. Zelf maken wij binnen ons bedrijf ook gebruik van pelletkachels en houtpellets voor de warmtevoorziening van de waslijnen. De voordelen waar u van profiteert zijn onder andere:

  • De stookkosten vallen aanzienlijk lager uit met een pelletkachel
  • Een kachel met pellets in Steenwijk zorgt voor een CO2-neutrale verwarming
  • De pelletkachels zijn verkrijgbaar in veel fraaie uitvoeringen, zowel klassieke als strakke moderne, zodat deze altijd in elk interieur toe te passen is
  • Koolmonoxide vergiftiging is onmogelijk, pelletkachels zijn dan ok volkomen veilig
  • Zwaar kachelhout naar de kachel dragen is niet meer nodig, pellets zijn licht van gewicht
  • Houtpellets kunnen direct gebruikt worden en hoven niet eerst gedroogd te worden
  • Pelletkachels zijn vaak instelbaar, zodat u thuis kunt komen in een heerlijk verwarmde woning
  • Verbanding van houtpellets in Steenwijk is CO2-neutraal
  • Ten opzichte van een houtkachel zorgt een pelletkachel voor een schonere lucht in huis

Plospan pellets kopen in Steenwijk

U kunt bij ons pelletkorrels kopen van het merk Plospan. Dit zijn kwalitatief hoogwaardige houtpellets voor de pelletkachel bij u in Steenwijk. Deze pellets zijn in bruine en witte variant verkrijgbaar en zorgen voor een schone verbranding. Ze zijn geschikt voor verschillende pellet kachels, CO2-neutraal en EN+A1 gecertificeerd. Bent u op zoek naar Plospan pellets in Steenwijk, dan kunt u deze tegen scherpe prijzen bij CleanWash inkopen. U kunt uw bestelling iedere dag, op elk gewenst tijdstip ophalen in onze krattenwasserij, maar u kunt er tevens voor kiezen de pellets bij u thuis te laten bezorgen in Steenwijk tegen een meerprijs.

Eigenschappen van Plospan houtpellets

Warmtewaarde 17,40 MJ/kg
Soortelijk gewicht 683 kg/m3
Stofinhoud max. 3%
Aspercentage 0,74% max.
Grondstof 100% hout
Diameter 6,1
Lengte 22 mm
Vochtgehalte max. 7,6%

Plospan pellets prijs

Wilt u Plospan pellets kopen in Steenwijk? CleanWash in Hoogeveen, slechts een halfuurtje rijden vanaf Steenwijk, heeft kwalitatief hoogwaardige Plospan pellets tegen een scherpe prijs voor u te koop. De pellets zijn te koop in zakken van 14 kg, maar het is ook mogelijk om ze per pallet (56 zakken á 14 kg) te bestellen. Een pallet vol houtpellets kopen zorgt er uiteraard voor dat u nóg voordeliger uit bent.

Hoeveelheid Aantal kg Totaalprijs
1 zak 14 kg € 8,50
10 zakken 140 kg € 85,00
1 pallet (56) 784 kg € 450,00
Houtpellets kopen in Steenwijk van het merk Plospan kan voordelig bij CleanWash

Pelletkorrels kopen bij CleanWash

Wanneer u houtpellets in Steenwijk wilt kopen, bent u bij Krattenwasserij CleanWash aan het juiste adres. Toen ons bedrijf in 2015 naar een ander bedrijfspand verhuisde, werd er besloten geen gasaansluiting meer te nemen, maar met pelletkachels de verwarming van de waslijnen en het bedrijf te voorzien. In onze krattenwasserij, waar we onder andere kratten reinigen, pallets wassen en dolavbakken reinigen, maken we daarbij gebruik van pellets van het merk Plospan. Deze kopen we groots in, zodat wij altijd een enorme voorraad hebben en u deze tegen scherpe prijzen aan kunnen bieden. Wilt u ook goedkope houtpellets kopen in Steenwijk? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.