Houtpellets kopen in Emmen

Houtpellets kopen in Emmen


Op zoek naar houtpellets in Emmen of omgeving? CleanWash heeft het voor u. Bij ons kunt u voordelig pelletkorrels kopen voor uw pellet kachel. U kunt kiezen voor een enkele zak of meerdere zakken, maar het is tevens mogelijk een pallet houtpellets te bestellen. Er is altijd voldoende voorraad aanwezig. De pellets die wij u te koop aanbieden zijn van het kwalitatieve merk Plospan. Deze korrels zijn samengesteld van een mix van naaldhout en loofhout en van hoogwaardige kwaliteit.

Houtpellets voor de pellet kachel

Pellets voor de pellet kachel zijn kleine cilindervormige korrels van samengeperst hout. Deze houtpellets worden gemaakt van afvalhout. Denk hierbij aan houtkrullen en zaagsel afkomstig uit zagerijen of houtverwerkingsfabrieken. Met deze houtkorrels brandt uw kachel in Emmen weer mooi. De pelletkachel lijkt op een houtkachel, maar is voorzien van moderne techniek, welke elektrisch aangestuurd wordt. Met de pelletkorrels in Emmen kunt u de kachel veilig, CO2-neutraal en relatief goedkoop laten branden.

Houtpellets zijn kleine cilindervormige korrels van samengeperst hout

Pelletkorrels in Emmen kopen

Wanneer u woonachtig bent in Emmen of omgeving en op zoek bent naar een adres in de buurt waar u goedkoop hoge kwalitatieve houtkorrels kopen kunt, bent u bij CelanWash aan het juiste adres. Krattenwasserij CleanWash verkoopt houtpellets in Hoogeveen tegen scherpe prijzen. U kunt de houtpellets eenvoudig online bestellen door middel van het bestelformulier. Daar geeft u tevens aan wanneer u de houtpellets op wilt komen halen. U kunt bij ons één of meerdere zakken tegelijk kopen, maar het is tevens mogelijk een volledige pallet te bestellen. Deze kunnen wij voor een meerprijs  bij u thuisbezorgen. Wilt u meerdere pallets bestellen? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

De voordelen van pelletkachels

Een pelletkachel biedt veel voordelen. Wanneer u de woning verwarmt met houtkorrels in Emmen, bent u verantwoord met het milieu bezig. Daarnaast:

  • is een haardvuur gezellig en sfeervol
  • hoeft u geen zware houtblokken meer te sjouwen
  • zorgt een pelletkachel tot een flinke besparing op je stookkosten
  • zijn deze kachels instelbaar, zodat u thuis kunt komen in een heerlijk verwarmde woning
  • stookt u CO2-neutraal met houtpellets
  • heeft u schonere lucht in huis dan met een houtkachel
  • zijn de houtpellets direct te gebruiken, in tegenstelling tot houtblokken die eerst moeten drogen
  • heeft u absoluut geen kans op koolmonoxide vergiftiging, omdat de kachel volkomen veilig is

Houtpellets van het merk Plospan

De houtpellets die wij onze klanten in Emmen aanbieden, zijn van het merk Plospan. Dit hoogwaardige kwalitatieve merk is samengesteld uit een mix van naaldhout en loofhout. De verbranding van deze pelletkorrels in Emmen is schoon en probleemloos. De Plospan houtpellets zijn CO2-neutraal en geschikt voor alle pellet kachels of installaties. Wilt u ook hoogwaardige kwalitatieve houtpellets kopen in Emmen? Neem dan contact op met CleanWash. Bij ons bestelt u deze houtpellets tegen een scherpe prijs. U kunt deze elke dag, op elk moment van de dag, ophalen. Wilt u een pallet bestellen? Dan bieden wij de mogelijkheid deze bij u thuis te bezorgen tegen een meerprijs van € 55,-. Meerdere pallets houtpellets nodig? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

De eigenschappen van Plospan pellets

Warmtewaarde 17,40 MJ/kg
Soortelijk gewicht 683 kg/m3
Stofinhoud max. 3%
Aspercentage 0,74% max.
Grondstof 100% hout
Diameter 6,1
Lengte 22 mm
Vochtgehalte max. 7,6%

Wat kosten houtpellets in Emmen?

Houtpellets kopen in Emmen? Dan bent u bij CleanWash, slechts een klein half uurtje rijden vanaf Emmen, aan het juiste adres. Het is mogelijk om de Plospan pellets in zakken van 14 kg te kopen, maar het is ook mogelijk om ze per pallet (56 zakken á 14 kg) te bestellen. Uiteraard bent u dan nog voordeliger uit.

Hoeveelheid Aantal kg Totaalprijs
1 zak 14 kg € 8,50
10 zakken 140 kg € 85,00
1 pallet (56) 784 kg € 450,00
Houtpellets in Emmen van het merk Plospan koopt u tegen scherpe prijzen

Houtpellets kopen bij CleanWash

Houtpellets bestellen in Emmen? Dan bent u bij ons van harte welkom. CleanWash is een grote krattenwasserij in Hoogeveen. In 2015 verhuisde onze krattenwasserij naar een nieuw en groter pand. Er werd besloten om een gasaansluiting voor de warmtevoorziening van de waslijnen achterwege te laten. In plaats daarvan kozen we voor pelletkachels. De pelletkachels in onze krattenwasserij, waar we onder andere kratten reinigen, kunststof pallets wassen en dolavbakken reinigen, zorgen er voor dat de waslijnen over voldoende warmte beschikken. We maken gebruik voor onze pellet kachels pellets van het merk Plospan. Door deze pellets groot in te kopen, beschikken wij niet alleen altijd zelf over voldoende pellets, maar kunnen wij onze Plospan pellets ook tegen een scherpe prijs aanbieden aan de consument. Wilt u ook goedkoop kwalitatief hoogwaardige houtpellets kopen voor u in Emmen? Vul dan onderstaand formulier in en geef aan wanneer u de houtpellets op wilt halen. Wij zorgen dat de bestelling klaarstaat. Tevens is het mogelijk om een pallet bij u thuis te laten bezorgen. Vraag naar de mogelijkheden.