Houtpellets kopen in Drenthe

Houtpellets kopen in Drenthe


Bent u voor uw pelletkachel op zoek naar houtpellets in Drenthe? Dan bent u bij CleanWash aan het juiste adres. Houtpellets kopen in Drenthe doet u bij CleanWash. Van enkele zakken houtpellets tot een pallet vol, bij CleanWash kunt u pellets in alle hoeveelheden bestellen. De pellets van CleanWash zijn van het vooraanstaande merk Plospan. Plospan pellets zijn kwalitatief hoogwaardige pellets, gemaakt van een mix van naaldhout en loofhout. Door uw Plospan pellets te kopen bij CleanWash, kiest u voor scherp geprijsde, kwalitatief hoogwaardige houtpellets. Wilt u Plospan pellets in Drenthe kopen? Wij zijn u graag van dienst.

Wat zijn houtpellets

Houtpellets zijn kleine cilindervormige korrels van samengeperst hout. Het hout dat gebruikt wordt om pellets mee te maken is afvalhout, zoals zaagsel en houtkrullen. Dit afvalhout is afkomstig uit zagerijen en andere bedrijven die hout verwerken. Houtpellets worden gebruikt als brandstof voor pelletkachels en vallen onder de noemer biomassa. Daarnaast zijn houtpellets CO2-neutraal. Het CO2-neutrale aspect houdt in dat de bomen die als grondstof voor de houtpellets gebruikt worden evenveel CO2 opnemen als dat er bij de verbranding van de houtpellets wordt uitgestoten. Hierdoor wordt de hoeveelheid CO2 in de atmosfeer niet verhoogd.

Houtpellets in Drenthe nodig? Koop ze voordelig bij CleanWash

Houtpellets bestellen in Drenthe voor een pelletkachel

Houtpellets, ook wel pellets of pelletkorrels genoemd, worden gebruikt als brandstof voor pelletkachels. Een pellet kachel is de moderne variant van de houtkachel. Pelletkachels lijken veel op houtkachels, maar zijn in tegenstelling tot een houtkachel voorzien van moderne, elektrisch aangestuurde techniek. Pellet kachels kunnen gebruikt worden om woningen, bedrijfspanden en productieprocessen mee te verwarmen. Door te kiezen voor een pellet kachel met goedkope houtpellets uit Drenthe kan elk pand op betaalbaar wijze veilig en CO2-neutraal verwarmd worden. Bent u de trotse eigenaar van een duurzame pelletkachel en wilt u pelletkorrels kopen in Drenthe, zoals Meppel of Zuidwolde? Dan bent u bij CleanWash, gelegen in het Drentse Hoogeveen, aan het juiste adres. Bij CleanWash kunt u pelletkorrels kopen tegen een scherpe prijs.

De voordelen van een pelletkachel

Een pelletkachel laten installeren kent veel voordelen, zowel voor jou als voor het milieu:

  • De houtpellets die gebruikt worden voor een pelletkachel hoeven, in tegenstelling tot gewoon hout, niet gedroogd te worden. Ze kunnen direct als brandstof gebruikt worden
  • Door te kiezen voor een pelletkachel met houtpellets vallen de stookkosten aanzienlijk lager uit
  • Sommige pelletkachels hebben het uiterlijk van een houtkachel en kunnen in de woonkamer worden geplaatst. Hierdoor kan je ook met een pellet kachel genieten van de gezelligheid van een haardvuur
  • Een pelletkachel zorgt ten opzichte van een houtkachel voor schonere lucht in huis
  • Een koolmonoxidevergiftiging is met een pellet kachel onmogelijk
  • Met een pelletkachel wordt uw woning of bedrijfspand op milieuvriendelijke wijze verwarmd
  • Het verwarmen van uw woning met een pellet kachel is aanzienlijk minder arbeidsintensief dat een houtkachel. Tillen met zware blokken hout is niet meer nodig. Pellets zijn licht van gewicht, waardoor uw woning of bedrijfspand eenvoudiger verwarmd kan worden
  • Dankzij een pelletkachel met pellets in Drenthe kan uw woning of bedrijfspand CO2-neutraal verwarmd worden

Plospan pellets kopen in Drenthe

De pelletkorrels in Drenthe die door CleanWash verkocht worden, zijn van het merk Plospan. Plospan pellets zijn kwalitatief hoogwaardige pellets, samengesteld uit een mix van naaldhout en loofhout. Ze hebben een schone, probleemloze verbranding, zijn CO2-neutraal en geschikt voor alle soorten pelletinstallaties. De Plospan pellets in Drenthe, verkrijgbaar bij CleanWash krattenwasserij in Hoogeveen, zijn van hoge kwaliteit, hebben een EN+A1 certificering en zijn te koop tegen een aantrekkelijke prijs. Wilt u Plospan pellets kopen? Uw Plospan pellets bestelt u eenvoudig en snel bij CleanWash.

De eigenschappen van Plospan pellets

Warmtewaarde 17,40 MJ/kg
Soortelijk gewicht 683 kg/m3
Stofinhoud max. 3%
Aspercentage 0,74% max.
Grondstof 100% hout
Diameter 6,1
Lengte 22 mm
Vochtgehalte max. 7,6%
In onze krattenwasserij in Drenthe verkopen we Plospan pellets tegen scherpe prijzen

Plospan pellets prijs

Wilt u Plospan houtpellets kopen? Plospan pelletkorrels kopen in Drenthe doet u bij CleanWash. Bij CleanWash koopt u de hoogwaardige houtpellets van Plospan tegen een scherpe prijs. Het is mogelijk om de houtpellets per zak van 14 kg te kopen, maar het is ook mogelijk om ze per pallet te bestellen. Een pellet houtpellets bestaat uit 56 zakken van 14 kg. U bent met een pallet Plospan pellets uiteraard nóg voordeliger uit.

Plospan 

Hoeveelheid Aantal kg Totaalprijs
1 zak 14 kg € 7,00
10 zakken 140 kg € 70,00
1 pallet (56) 784 kg € 375,00

 

Pelletkorrels in Drenthe kopen bij een krattenwasserij

CleanWash is van origine geen dealer van pelletkorrels, maar een krattenwasserij. Toen de krattenwasserij in 2015 naar een groter pand verhuisde, werd er voor gekozen om geen gasaansluiting meer aan te laten leggen. In plaats van een gasaansluiting werd gekozen voor pelletkachels. De pelletkachels in de krattenwasserij zorgen ervoor dat de waslijnen, waar wij kratten reinigen, kunststof pallets wassen en dolavbakken reinigen, van warmte worden voorzien. Pelletkachels branden op pellets en omdat wij in onze krattenwasserij veel pellets verbruiken, kopen wij deze altijd in grote hoeveelheden tegen een lage prijs in. Door tegen een lage prijs meer in te kopen dan wij in onze krattenwasserij verbruiken, kunnen wij de pellets tevens, tegen een lage prijs, aanbieden aan de consument. Wilt u goedkope houtpellets in Drenthe kopen? Pellets kopen kan eenvoudig via onze website. Vul dan het formulier onderaan deze pagina in en geef aan wanneer u de houtpellets op kunt halen bij onze krattenwasserij in Hoogeveen. Onze medewerkers zorgen er voor dat uw bestelling klaarstaat.

Contact, informatie en advies

Heeft u vragen over onze houtpellets in Drenthe, wilt u meer weten over ons bedrijf of bent u op zoek naar advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Houtpellets bezorgen

Heeft u de pallet liever thuis bezorgd? Dit is mogelijk voor een meerprijs.