Houtpellets kopen in Dedemsvaart

Houtpellets kopen in Dedemsvaart


Maakt u gebruik van een duurzame pelletkachel om uw woning of bedrijfspand te verwarmen en bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige houtpellets in Dedemsvaart? Dan bent u bij CleanWash aan het juiste adres. Een pellet kachel zorgt er voor dat een woning of bedrijfspand op duurzame wijze wordt verwarmd. Pelletkachels branden op houtpellets, kleine korrels van samengeperst afvalhout. Houtpellets kopen doet u bij CleanWash. Bij CleanWash kunt u allerlei hoeveelheden pellets kopen tegen een scherpe prijs. Uw pelletkorrels kunt u eenvoudig bestellen via het formulier dat u onderaan deze pagina vindt. Wij zijn u graag van dienst.

Wat zijn houtpellets?

Houtpellets zijn cilindervormige korrels, gemaakt van samengeperst afvalhout. Het afvalhout, voornamelijk zaagsel en houtkrullen, is afkomstig uit zagerijen en van andere bedrijven waar ze hout verwerken en wordt onder hoge druk samengeperst. Houtpellets zijn CO2-neutraal. Dat houdt in dat de bomen die als grondstof voor de pellets gebruikt worden even veel CO2 opnemen als er bij de verbranding wordt uitgestoten. Hierdoor wordt het CO2-gehalte in de atmosfeer niet verhoogd. Houtpellets, ook wel pelletkorrels genoemd, zijn een vorm van brandstof die gebruikt wordt om pelletkachels te laten branden. Een pellet kachel is een duurzame kachel, voorzien van moderne, elektrisch aangestuurde techniek. Dankzij deze techniek kunnen pelletkachels gebruikt worden om woningen, bedrijven en productieprocessen op duurzame wijze verwarmen. Omdat houtpellets onder de noemer biomassa vallen, mogen pellet kachels onder hernieuwbare energie worden geschaard. Door uw woning, bedrijfspand of productieproces te verwarmen met een pelletkachel en goedkope houtpellets in Dedemsvaart, kiest u voor een betaalbare, milieuvriendelijke en CO2-neutrale vorm van verwarming.

Houtpellets of pelletkorrels in Dedemsvaart nodig? Deze koopt u voordelig Bij CleanWash

Pelletkorrels kopen in Dedemsvaart voor een pelletkachel

Wilt u pelletkorrels in Dedemsvaart kopen voor uw pellet kachel? Dan bent u bij CleanWash aan het juiste adres. CleanWash ligt in het nabijgelegen Hoogeveen, op slechts 20 minuten rijden van Dedemsvaart. CleanWash beschikt het hele jaar door over een grote voorraad kwalitatief hoogwaardige pellet korrels van het merk Plospan, die tegen een scherpe prijs verkocht worden. U kunt uw bestelling pelletkorrels elke dag, op elk moment van de dag bij ons komen ophalen. Zo kunt u langskomen wanneer u dat uitkomt. De houtpellets van CleanWash zorgen er voor dat uw pelletkachel goed op temperatuur komt en dat u uw woning of bedrijfspand op milieuvriendelijke wijze kunt verwarmen.

De voordelen van een pelletkachel

Een pellet kachel biedt zowel voor het milieu als voor u veel voordelen:

  • Door te kiezen voor een pelletkachel vallen uw stookkosten aanzienlijk lager uit
  • Een pellet kachel met pellets in Dedemsvaart zorgt er voor dat u uw woning of bedrijfspand CO2-neutraal kunt verwarmen
  • Sommige pellet kachels zijn geschikt voor de woonkamer. Deze kachels hebben het klassieke, fraaie uiterlijk van een houtkachel en zorgen voor een gezellig en sfeervol haardvuur
  • Een sierlijke pelletkachel in de woonkamer plaatsen is volledig veilig. Een koolmonoxidevergiftiging is onmogelijk
  • Een pellet kachel voor in de woonkamer combineert alle voordelen van een klassieke houtkachel met de voordelen van duurzaam verwarmen. Zo zorgt een pellet kachel met houtpellets in Dedemsvaart voor een schonere lucht in huis dan een houtkachel
  • Pellets kunnen direct verbrand worden in de kachel en hoeven niet eerst een hele tijd te drogen
  • Sommige, luxere pelletkachels zijn vooraf in te stellen, waardoor u in een verwarmde woning thuis kunt komen
  • Uw woning verwarmen met een houtkachel betekent veel tillen met zware houtblokken. Door te kiezen voor een pelletkachel kiest u voor een duurzame manier van verwarmen die bovendien aanzienlijk minder arbeidsintensief is

Plospan pellets in Dedemsvaart kopen

De houtpellets die wij van CleanWash verkopen, zijn van het merk Plospan. Plospan is een vooraanstaand merk dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit pellets. De houtpellets van Plospan zijn geschikt voor allerlei soorten pellet installaties en hebben een schone en probleemloze verbranding. De pellets zijn tevens EN+A1 gecertificeerd en volledig CO2-neutraal. Wilt u Plospan pellets kopen in Dedemsvaart? Plospan pellets kopen doet u bij CleanWash. Bij CleanWash koopt u Plospan pellets tegen een scherpe prijs. Uw bestelling kunt u elke dag, op elk moment van de dag ophalen, zodat er altijd een moment is dat u uitkomt.

Plospan houtpellets eigenschappen

Warmtewaarde 17,40 MJ/kg
Soortelijk gewicht 683 kg/m3
Stofinhoud max. 3%
Aspercentage 0,74% max.
Grondstof 100% hout
Diameter 6,1
Lengte 22 mm
Vochtgehalte max. 7,6%
Houtpellets van het merk Plospan kunt u kopen bij onze krattenwasserij

Prijzen van houtpellets in Dedemsvaart

Wilt u houtpellets bestellen in Dedemsvaart? Bij CleanWash in Hoogeveen, slechts 20 minuten rijden vanaf Dedemsvaart, kunt u allerlei hoeveelheden pellets kopen. De pellets van CleanWash zijn van het vooraanstaande merk Plospan. Deze pellets staan bekend om hun probleemloze, schone verbranding. Het is mogelijk om de Plospan pellets in zakken van 14 kg te kopen, maar het is ook mogelijk om ze per pallet (56 zakken á 14 kg) te bestellen. Met een pallet van 56 zaken bent u uiteraard nóg voordeliger uit.

HoeveelheidAantal kgTotaalprijs
1 zak 14 kg € 7,00
10 zakken 140 kg € 70,00
1 pallet (56) 784 kg € 375,00

 

Pelletkorrels kopen bij CleanWash

Wilt u pellets kopen in Dedemsvaart of een plaats in de buurt? Dan bent u bij CleanWash, slechts 20 minuten rijden vanaf Dedemsvaart, aan het juiste adres. CleanWash is een grote krattenwasserij in Hoogeveen. In 2015 verhuisde onze krattenwasserij naar een nieuw en groter pand. Er werd besloten om geen gasaansluiting meer te nemen voor de warmtevoorziening van de waslijnen, maar in plaats daarvan te kiezen voor pelletkachels. De pelletkachels in onze krattenwasserij, waar de onder andere kratten reinigen, kunststof pallets wassen en dolavbakken reinigen, zorgen er voor dat de waslijnen over voldoende warmte beschikken. Onze pellet kachels branden op pellets van het merk Plospan. Door deze pellets groot in te kopen, beschikken wij niet alleen altijd zelf over voldoende pellets, maar kunnen wij onze Plospan pellets ook tegen een scherpe prijs aanbieden aan de consument. Wilt u goedkoop kwalitatief hoogwaardige houtpellets kopen? Vul dan onderstaand formulier in en geef aan wanneer u de houtpellets in Hoogeveen op kunt halen. Wij zorgen dat de bestelling klaarstaat.

Contact, informatie en advies

Heeft u vragen over onze pelletkorrels in Dedemsvaart, wilt u meer weten over onze krattenwasserij of bent u op zoek naar advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Houtpellets bezorgen

Heeft u de pallet liever thuis bezorgd? Dit is mogelijk voor een meerprijs.