Houtpellets kopen in Beilen

Houtpellets in Beilen


Wilt u houtpellets kopen in Beilen? Dan bent u bij CleanWash aan het juiste adres. Houtpellets, ook wel pellets of pelletkorrels genoemd, zijn een duurzame brandstof die gebruikt wordt voor pelletkachels. Bij CleanWash kunt u pellets kopen in allerlei hoeveelheden. Van grote pallets tot enkele zakken, alles is mogelijk. U kunt uw bestelling bovendien op elk moment van de dag komen ophalen, zodat er altijd een moment is dat u het beste uitkomt. Wilt u pelletkorrels kopen in Beilen? CleanWash is u graag van dienst.

Wat zijn houtpellets

Houtpellets zijn cilindervormige korrels, gemaakt van afvalhout dat onder hoge druk is samengeperst. Het afvalhout, zoals zaagsel en houtkrullen, dat wordt gebruikt om houtpellets te maken is afkomstig van zagerijen en andere bedrijven waar hout wordt verwerkt. Houtpellets worden gebruikt als brandstof voor pelletkachels. Ze kennen veel voordelen ten opzichte van gewoon hout. Zo zijn houtpellets CO2-neutraal. Dat houdt in dat er bij het verbranden van de houtpellets evenveel CO2 wordt uitgestoten als de bomen die als grondstof voor de houtpellets gebruikt worden opnemen. Hierdoor wordt het CO2-gehalte in de atmosfeer niet verhoogd. Bent u op zoek naar brandstof met een schone verbranding die het milieu niet schaadt? Dan zijn goedkope houtpellets in Beilen de beste keuze.

De cilindervormige korrels van samengeperst hout, houtpellets, kunt gebruiken voor de pelletkachel

De voordelen van een pelletkachel

Een woning of bedrijfspand verwarmen met een pelletkachel kent veel voordelen. Zo zorgt een pelletkachel er voor dat u kan genieten van een behaaglijke warmte én een lagere energierekening. Bovendien zijn de houtpellets die voor een pellet kachel worden gebruikt CO2-neutraal, waardoor het milieu geen schade oploopt en u uw woning of bedrijfspand CO2-neutraal verwarmt. Pellets kunnen direct verbrand worden en hoeven niet eerst te drogen. Zo kunt u een zak houtpellets bestellen in Beilen en deze direct gebruiken. Pellets in Beilen zijn tevens lichter dan grote stukken hout, waardoor het verplaatsen van zware houtblokken voorgoed tot het verleden behoort. Hierdoor wordt het verwarmen van uw woning of bedrijfspand aanzienlijk minder arbeidsintensief. Wilt u genieten van een gezellig haardvuur in uw woning? Ook dat is mogelijk. Sommige pellet kachels zijn namelijk geschikt om in de woonkamer te plaatsen. Een pelletkachel in de woonkamer plaatsen zorgt er voor dat u kunt blijven genieten van het gezellige houtvuur en de behaaglijke warmte van een klassieke houtkachel en de schonere lucht en duurzamere warmte van een pellet kachel. Pelletkachels voor in de woonkamer zijn volledig veilig en brengen geen kans op koolmonoxidevergiftiging met zich mee. Kiest u toch voor een pellet kachel die op de centrale verwarming wordt aangesloten? Sommige van deze pelletkachels zijn in te stellen aan de hand van een tijdschema. Zo kunt u altijd in een verwarmde woning thuiskomen. Wilt u ook een pelletkachel in uw woning of bedrijfspand laten installeren? Voor het installeren van bepaalde pellet kachels is tot 2020 een subsidie beschikbaar. Hierdoor wordt het duurzaam verwarmen van uw woning nóg goedkoper en geniet u tegen lagere aanschafkosten van alle voordelen van deze CO2-neutrale kachels.

Plospan pellets bestellen in Beilen: Kwaliteitspellets met een schone verbranding

Wilt u pelletkorrels bestellen in Beilen? Dan bent u bij CleanWash in het nabijgelegen Hoogeveen aan het juiste adres. Bij CleanWash kunt u pelletkorrels kopen van het prominente merk Plospan. De pellets van het merk Plospan staan bekend om hun hoge kwaliteit en schone verbranding. Ze zijn EN+A1 gecertificeerd, geschikt voor allerlei soorten pelletkachels en volledig CO2-neutraal. Plospan pellets kopen in Beilen doet u bij CleanWash, slechts 20 minuten rijden vanaf Beilen. Bij CleanWash kunt u allerlei hoeveelheden Plospan pellets kopen tegen een scherpe prijs. Uw bestelling kunt u elke dag, op elk moment van de dag ophalen, zodat er altijd een moment is dat u uitkomt.

Houtpellets bestellen in Beilen kan bij onze krattenwasserij

De technische eigenschappen van Plospan pellets

Warmtewaarde 17,40 MJ/kg
Soortelijk gewicht 683 kg/m3
Stofinhoud max. 3%
Aspercentage 0,74% max.
Grondstof 100% hout
Diameter 6,1
Lengte 22 mm
Vochtgehalte max. 7,6%

 

Prijzen van pelletkorrels in Beilen

Wilt u goedkope houtpellets kopen in Beilen? Dan bent u bij CleanWash aan het juiste adres. De pellets van CleanWash zijn van het vooraanstaande merk Plospan. De Plospan pellets in Beilen staan bekend om hun hoge kwaliteit, probleemloze verbranding en hoge rendement. Bij CleanWash kunt u deze kwalitatief hoogwaardige pellets voordelig inkopen, dankzij het “Hoe groter de hoeveelheid pellets, hoe minder u in verhouding betaalt” regelement. Zo wordt het verwarmen met een pelletkachel nóg goedkoper. Wilt u houtpellets bestellen? CleanWash is u graag van dienst.

Hoeveelheid Aantal kg Totaalprijs
1 zak 14 kg € 7,00
10 zakken 140 kg € 70,00
1 pallet (56) 784 kg € 375,00

 

Kwalitatief hoogwaardige houtpellets kopen bij CleanWash

Wilt u houtpellets kopen in Beilen of een andere plaats in de omgeving? Dan bent u bij CleanWash aan het juiste adres. CleanWash is een krattenwasserij, gevestigd in het nabijgelegen Hoogeveen, slechts 20 minuten rijden vanaf Beilen. In 2015 verhuisde krattenwasserij CleanWash naar een nieuw en groter pand. Er werd besloten om voor de warmtevoorziening van de waslijnen en het pand zelf geen gasaansluiting meer te nemen, maar te kiezen voor een milieuvriendelijkere vorm van verwarming. De keuze viel uiteindelijk op duurzame, CO2-neutrale pelletkachels. De pelletkachels zorgen er voor dat de waslijnen, die we gebruiken om dolavbakken, kratten en kunststof pallets te reinigen, over voldoende warmte beschikken. Voor de pellet kachels in onze krattenwasserij maken we gebruik van pellets van het prominente merk Plospan. De pellets van Plospan staan bekend om hun hoge kwaliteit, multi-inzetbaarheid en probleemloze verbranding. Voor onze krattenwasserij kopen wij de Plospan pellets grootschalig in. Door meer in te kopen dan wij zelf verbruiken, kunnen wij deze kwalitatief hoogwaardige pellets ook tegen een scherpe prijs aanbieden aan consumenten. Wilt u kwalitatief hoogwaardige houtpellets kopen tegen een scherpe prijs? Vul dan onderstaand formulier in en geef aan wanneer u de houtpellets in Hoogeveen op kunt halen. Onze medewerkers zorgen er voor dat de bestelling klaarstaat.

Meer weten over pelletkorrels? Contact, informatie & advies

Heeft u vragen over houtpellets in Beilen, wilt u meer weten over onze krattenwasserij of bent u op zoek naar advies? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Houtpellets bezorgen

Heeft u de pallet liever thuis bezorgd? Dit is mogelijk voor een meerprijs.