Houtpellets kopen in Assen

Houtpellets kopen in AssenVerwarmt u uw woning of bedrijfspand met een CO2-neutrale pelletkachel en wilt u voor uw pellet kachel graag houtpellets kopen in Assen tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij CleanWash aan het juiste adres. Bij CleanWash kunt u pellets kopen van het vooraanstaande merk Plospan. De Plospan pellets zijn van hoge kwaliteit, hebben een schone verbranding en zijn geschikt voor alle pellet installaties. Plospan houtpellets kopen bij CleanWash zorgt er voor dat u uw woning of bedrijfspand tegen een scherpe prijs kunt verwarmen. U kunt uw bestelling plaatsen via het formulier onderaan deze pagina en de bestelling op elk moment van de dag ophalen. Wij zijn u graag van dienst.

Wat zijn houtpellets

Houtpellets, ook wel pelletkorrels of pellets genoemd, zijn cilindervormige korrels, gemaakt van afvalhout dat onder hoge druk wordt samengeperst. Het hout dat gebruikt wordt om de pelletkorrels van CleanWash te maken is naaldhout en loofhout. Houtpellets zijn een CO2-neutrale vorm van brandstof. Het CO2-neutrale aspect van de pellets houdt in dat de bomen die als grondstof voor de pellets gebruikt worden even veel CO2 opnemen als er bij de verbranding wordt uitgestoten. Hierdoor wordt de hoeveelheid CO2 in de atmosfeer niet verhoogd. Omdat houtpellets onder de noemer biomassa vallen, mogen kachels die deze vorm van brandstof gebruiken onder hernieuwbare energie worden geschaard.

Houtpellets zijn cilindervormige korrels van samengeperst hout die u kunt gebruiken voor de pelletkachel

Pelletkorrels kopen in Assen voor een pelletkachel

Houtpellets zijn een vorm van brandstof die gebruikt wordt om pellet kachels te laten branden. Een pellet kachel is een duurzame kachel, voorzien van moderne, elektrisch aangestuurde techniek. Pelletkachels kunnen gebruikt worden om woningen, bedrijven en productieprocessen op duurzame wijze verwarmen. Door uw woning, bedrijfspand of productieproces te verwarmen met een pelletkachel en goedkope houtpellets in Assen, kiest u voor een betaalbare, milieuvriendelijke en CO2-neutrale vorm van verwarming.

De voordelen van een pelletkachel

Een pelletkachel in huis of bij uw bedrijf kent veel voordelen:

  • Uw woning of bedrijfspand verwarmen met een pelletkachel zorgt er voor dat uw stookkosten aanzienlijk lager uitvallen
  • Sommige pelletkachels zijn geschikt om in de woonkamer te plaatsen. Deze pellet kachels hebben het uiterlijk en het gezellige haardvuur van een gewone houtkachel en alle voordelen van een pelletkachel
  • Pelletkachels zijn CO2-neutraal
  • Het stoken met zware houtblokken is dankzij een pellet kachel verleden tijd. Pellets zijn licht van gewicht, waardoor het verwarmen van uw woning of bedrijfspand aanzienlijk minder arbeidsintensief wordt
  • Pellets kunnen altijd direct in de kachel worden gegooid en hoeven niet eerst te drogen
  • Pelletkachels zijn volkomen veilig. Een koolmonoxidevergiftiging is onmogelijk
  • De meeste pelletkachels zijn zo in te stellen dat u altijd in een verwarmde woning thuis komt
  • Ten opzichte van een houtkachel zorgt een pelletkachel voor een schonere lucht in huis

Plospan pellets kopen in Assen

Wilt u houtpellets in Assen kopen voor uw pelletkachel? Dan bent u bij CleanWash aan het juiste adres. CleanWash is een krattenwasserij in Hoogeveen, slechts 30 minuten rijden vanaf Assen. CleanWash beschikt het hele jaar door over een grote hoeveelheid houtpellets van het merk Plospan. Plospan pellets zijn kwalitatief hoogwaardige pellets met een schone verbranding. Ze zijn geschikt voor alle soorten pellet installaties, EN+A1 gecertificeerd en volledig CO2-neutraal. Wilt u Plospan pellets kopen in Assen? Bij CleanWash kunt u Plospan pellets kopen tegen een scherpe prijs. Uw bestelling kunt u elke dag, op elk moment van de dag ophalen. Zo kunt u bij ons langskomen wanneer het u uitkomt.

Eigenschappen van Plospan pellets

Warmtewaarde 17,40 MJ/kg
Soortelijk gewicht 683 kg/m3
Stofinhoud max. 3%
Aspercentage 0,74% max.
Grondstof 100% hout
Diameter 6,1
Lengte 22 mm
Vochtgehalte max. 7,6%
Voor houtpellets van het merk Plospan kunt u bij onze krattenwasserij terecht

Plospan pellets prijs

Wilt u Plospan pellets kopen in Assen? Dan ben u CleanWash in Hoogeveen aan het juiste adres. Bij CleanWash Hoogeveen, slechts een halfuurtje rijden vanaf Assen, koopt u kwalitatief hoogwaardige Plospan pellets tegen een scherpe prijs. Het is mogelijk om de houtpellets in zakken van 14 kg te kopen, maar het is ook mogelijk om ze per pallet (56 zakken á 14 kg) te bestellen. Een pallet vol pelletkorrels kopen zorgt er uiteraard voor dat u nóg voordeliger uit bent.

Hoeveelheid Aantal kg Totaalprijs
1 zak 14 kg € 7,00
10 zakken 140 kg € 70,00
1 pallet (56) 784 kg € 375,00

 

Houtpellets in Assen kopen bij een krattenwasserij

Wilt u houtpellets bestellen in Assen? Dan bent u bij CleanWash aan het juiste adres. CleanWash is een krattenwasserij in Hoogeveen, in de buurt van Assen. Wij reinigen kratten voor allerlei branches; van de farmaceutische industrie tot de chocolade industrie. Toen CleanWash in 2015 naar een groter pand verhuisde, werd besloten om geen gasaansluiting meer te nemen. In plaats daarvan werden er grote pelletkachels geïnstalleerd. De pelletkachels voorzien de waslijnen, waar wij kratten reinigen, kunststof pallets wassen en dolavbakken reinigen, van warmte. Pelletkachels zijn CO2-neutraal, waardoor het reinigen van de kratten niet schadelijk is voor het milieu.

Pelletkachels worden verwarmd met houtpellets. Houtpellets zijn kleine cilindervormige korrels, gemaakt van samengeperst afvalhout. Voor het verwarmen van de pellet kachels in onze krattenwasserij gebruiken wij pellets van het merk Plospan. Door (tegen een bulkprijs) meer in te kopen dan wij in onze krattenwasserij verbruiken, kunnen wij de houtpellets van Plospan tevens tegen een lage prijs aanbieden aan consumenten. Wilt u goedkope pelletkorrels in Assen kopen? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in en geef aan wanneer u de houtpellets in Hoogeveen op kunt halen. Wij zorgen er voor dat uw bestelling klaarstaat.

Contact, informatie en advies

Heeft u vragen over onze Plospan pellets in Assen, wilt u meer weten over ons bedrijf of bent u op zoek naar advies over houtpellets? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.