Krattenwasserij voor Gieten

Brandschone kratten en pallets in Gieten

In onze moderne krattenwasserij in de buurt van Gieten worden 24 uur per dag alle voorkomende maten en soorten kratten en pallets gereinigd. Onze goed bereikbare krattenwasserij, vlakbij de op- en afrit van de A37 en A28 te Hoogeveen en de wegen richting Gieten, is voorzien van drie moderne energiezuinige machines met een hoge capaciteit die met respect voor het milieu en volcontinu, een perfect hygiënisch en schoon resultaat garanderen.

Wassen van kratten en pallets in de omgeving van Gieten

Met verstand van de transport- en foodsector, ook in de omgeving van Gieten, worden de productdragers door het team van CleanWash conform de hoogste hygiënevoorschriften gewassen en gedroogd. De kratten en pallets worden altijd handmatig gecontroleerd door een ervaren kwaliteitscontroleur, daarna worden ze klaar voor transport opgeslagen in een brandschone opslagruimte, altijd perfect aansluitend op uw kostbare planning.
Het team van CleanWash is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Logistieke ondersteuning voor Gieten vanuit Clean Wash

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze logistieke ondersteuning. Clean Wash werkt al jaren samen met een aantal vaste transporteurs, ook van en naar Gieten, die uw vrachtvervoer op een efficiënte en vakkundige manier kunnen verzorgen. CleanWash heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de transport- en foodsector en heeft hierdoor een betrouwbaar netwerk in Gieten opgebouwd. Wij kunnen u optimaal adviseren over het ideale logistieke traject. Informeert u gerust naar onze gunstige voorwaarden.