Krattenwasserij Groningen

Brandschone kratten voor Groningen

Het team van CleanWash bestaat uit gemotiveerde en vakkundige medewerkers, die er 24 uur per dag voor zorgen dat de verontreinigde kratten en pallets van bedrijven in de foodsector in Groningen optimaal hygiënisch worden gereinigd én gedroogd. De productdragers worden continu conform de hoogste hygiënevoorschriften gereinigd, vervolgens worden de kratten en pallets uitgebreid gedroogd en altijd handmatig gecontroleerd door een ervaren kwaliteitscontroleur. Dit garandeert een constante kwaliteit. U kunt het reinigen van uw kratten volledig aan ons toevertrouwen.

Na deze eindcontrole worden de kratten en pallets voorbereid voor transport in een afgescheiden schone ruimte, klaar voor uw volgende kostbare vracht.

CleanWash, optimale levering naar Groningen voor uw perfecte planning

CleanWash heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de transport- en foodbranche. Dit garandeert een optimale reiniging en snelle levering die perfect is afgestemd op uw kostbare logistieke planning. Dit bespaart u onnodig tijdverlies en draagt bij aan een efficiënt transport van en naar de stad Groningen en een maximaal rendement. Onze moderne krattenwasserij ligt op de route naar Groningen vlakbij de A37 en A28 te Hoogeveen. Onze krattenwasserij is voorzien van drie moderne, energiezuinige machines met een hoge capaciteit die met respect voor het milieu en zonder onderbreking, een perfect hygiënisch schoon resultaat garanderen. Alle soorten en maten kratten en pallets kunnen wij voor u verwerken. Indien gewenst kunnen wij u ook logistiek ondersteunen. Neem vandaag nog contact op met ons voor meer informatie.